EnsiapuKoulutusUncategorizedVirtuaalitodellisuus

03 / 2017 VR Safe elää turvallisuudesta ja sai nyt tavaramerkkisuojan

Kun yrityksemme perustamisvaiheessa mietimme tulevaa tuotemerkkiämme ja VR Safen toimintaa, kameleontti valikoitui VR Safe-tunnukseksi melko helposti. Me elämme turvallisuudesta ja tapaturmien ennaltaehkäisystä ja tällä liskomaisella, muuntautumiskykyisellä eläimellä tuntui olevan jotakin yhteistä kanssamme.

VR Safe-tunnus koostuu siis kameleonttia muistuttavasta logosta sekä sen yhteydessä käytettävästä typografiasta. Koska 360-videot ovat merkittävä osa yrityksemme liikeideaa, ammennettiin tunnuksen toteutukseen tämä aspekti suoraan luonnosta – kameleontin 360 astetta kääntyvästä silmästä. Silmä on tärkeä osa tunnuksemme symboliikkaa, joten se toistuu myös teksteissämme. 360 -videoiden tuottamiseen tarvitaan myös paljon tekniikkaa ja teknistä osaamista. Kameleontti -elementin pyrstöosaa tarkemmin katsoessa voidaankin nähdä myös kameran aukolle ominaisia piirteitä.

Kameleontti tarkkailee ympäristöään kokonaisvaltaisesti, sen silmät toimivat toisistaan riippumatta. Kokonaisvaltainen havainnointi on tärkeä osa turvallisuuskulttuuria ja me uskomme, että kun sen yhdistää kokemukseen, saavutamme oppimiskokemuksen, joka jää mieleen. VR Safe yhdistää ympäristön havainnoinnin ja yllättävässä tilanteessa toimimisen kokemuksen.

Tavaramerkin hakuprosessi kameleontillemme on nyt saatu päätökseen, kun saimme  myönteisen päätöksen tavaramerkkisuojasta patentti- ja rekisterihallitukselta.

Ensimmäisestä tuotteestamme löytyy lähempää tietoa täältä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *