Palvelumme

Vr Safe tapahtumiin ja koulutuksiin

Kaipaatko sisältöä työpaikan teemapäivään? Haluatko tuoda henkilöstön ensiapukoulutukset tälle vuosituhannelle?

VR Safe®-kokemuksen avulla se on mahdollista. Nosta liikenneturvallisuus tai työmatkaturvallisuus esimerkiksi tyhy-päivän teemaksi tavalla, joka puhuttaa vielä jälkikäteenkin. Tarjoamme käyttöösi modernin VR-laitteiston sekä ammattitaitoisen VR Safe®-kouluttajan, joka hoitaa laitteiston käytön sekä käy opetuksellisen purkukeskustelun osallistujien kanssa kokemuksen jälkeen.

VR Safe®- kokemus sopii mainiosti osaksi työpaikan ensiapukoulutusta tai kuljettajien ammattipätevyyskoulutusta. Sisällytämme kokemuksen perinteisiin hätäensiapu 8h- tai EA1-koulutuksiin tai suunnittelemme teille sopivan koulutuskokonaisuuden ensiavun tai liikenneturvallisuuden ympärille.

Vr Safe osaksi omaa koulutustasi

Oletko itse koulutuspalvelun tarjoaja? Haluatko erottua kilpailijoista? VR Safe® on edelläkävijän valinta.

Jos organisaatiollasi on jatkuvampaa käyttöä VR Safe® -konseptille, tarjoamme sinulle koko materiaalipaketin käyttöoikeudet. VR-teknologiaa hyödyntävän modernin koulutustyökalun avulla saat nostetta esimerkiksi omaan turvallisuusalan koulutukseesi. Voit tarjota VR Safe® -kokemuksia rajattomasti omassa liiketoiminnassasi asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Autamme alkuun ja tarjoamme jatkossakin tukea mahdollisissa ongelmatilanteissa.

VR SAFE Asiakastilaisuuksiin

Myytkö itse liikkenneturvallisuuteen tai ensiapuun liittyviä tuotteita tai palveluita?

Tarjoa VR Safe®-kokemus asiakkaillesi esimerkiksi messuilla tai asiakastilaisuudessa. Moderni teknologia houkuttelee asiakkaat luoksesi ja kokemus herättää ajattelemaan esimerkiksi omaa varautumista.

”VR Safe® -kokemus ja sen anti EA1-kurssin osana oli erittäin hyvä. Suosittelen."

- Matti Vidgren, Plastex Oy

”Vr Safe® on koulutusmetodina mieleenpainuva ja tukee hyvin muuta EA-koulutusta. Koska sisällössä on myös rosoisuutta, on se toimiva alusta jatkokeskustelulle ja yhteiselle purulle. Ryhmässä huomasimme, että se oli innostava ja osallistava kokemus. ”

- Maikki Kropsu, Metsä Forest

”Suosittelemme VR Safe® kokemusta osaksi ensiapukoulusta autenttisuuden vuoksi, saimme todentuntuisen kokemuksen kolaripaikalla toimimisesta.”

-Inkeri Väisänen, Hotelli AVA